Hogyan írj könyvet

és add el saját magad maximális haszonnal

 

Üzletiblog Facebook oldala
gallery/linkedin
Üzleti blog YouTube csatorna
Üzleti Blog márkafiók

Csak kattints a kék gombra és a chatbot megmutatja, hogyan fordítsd hasznodra a szoftvert

gallery/mybox

indítsd el

A Sales Form előnyei

 1. Nincs szükség programozási tudásra vagy arra, hogy hozzányúlja meglévő honlapodhoz.
   

 2. Gyors kitöltés érdekében a beviteli mezőkre duplán kattintva előhozza az ügyfél korábban megadott adatait, illetve az irányítószám megadásával a várost is kitölti.
   

 3. Rendelésre optimalizált. A rendelési form minden olyan marketing elemet tartalmaz, ami szükséges a sikeres rendelések maximalizálásához.
   
 4. Fizikai termék rendelése miatt, automatikusan összekötöttük a legjobb logisztikai céggel. Ők tárolják a terméked, csomagolják, szállítják. Neked pedig annyiba kerül, mintha te adnád postára. Miért? Mert ők mennyiségi kedvezményt kapnak.
   
 5. Szállítási költség kezelése, akár országonként eltérő árakkal.
   
 6. Darabszám kezelés. Így egyszerre akár többet is rendelhet az adott termékből/szolgáltatásból
   
 7. Upsell ajánlat, hogy növekedjen a profitod. A kiválasztott termék vagy szolgáltatás rendeléséhez egy kattintással hozzáadhatja az ügyfél a kiegészítő ajánlatot. A statisztika szerint 59%-a a rendelőknek megteszi. Érdemes használnod.
   
 8. Cib bank (+ már OTP és PayPal) végzi a kártyás fizetés, mert biztonságos, megbízható és ez a bank kéri a legkevesebb adatot a vásárlóidtól. Ez pedig növeli a sikeres befejezések számát.
   
 9. Azonnali számlát küld a megrendelő e-mail címére, a sikeres vásárlásról a szamlazz.hu. Így neked valóban csak a termékeddel vagy a szolgáltatásoddal kell foglalkoznod.
   
 10. Beépített partnerprogram. Ha vannak viszonteladóid, akkor ők saját felületükön követhetik nyomon, hogy mennyi eladást hozott a hirdetésük.
   
 11. Follow-up e-mail sorozat. Amikor a rendelő megadja az e-mail címét, máris bekerül a Webgalamb vagy az ActiveCampaign rendszeredbe (amelyiket használod). Így külön hírlevél sorozatot küldhetsz azoknak, akik valamiért mégsem fejezték be a vásárlást és azoknak is, akik sikeresen megrendelték és kifizették a terméked.
   
 12. Remarketing kampány. A Sales Form szoftverbe beépítettük a Facebook és a Google remarketing pixelt. Így reklámkampányt indíthatsz azokra, akik nem fejezték be a vásárlást és meggyőzheted őket, hogy jöjjenek vissza. Illetve további termékeket (upsell) kínálhatsz azoknak, akik sikeresen fizettek.
   
 13. Korlátlan számú sales formot hozhatsz létre. Ha több terméked, több szolgáltatásod, több csomagod, több honlapod van, akkor mindegyikhez létrehozhatsz külön Sales Formot. Csak beírod mi a termék, mennyi az ára és készen is vagy.
   
 14. Egyszerűen működik! Megrendeled. Egyszer beállítod a cégadatokat, a bankszámlád, a cib kulcsod, a szamlazz.hu kulcsod, ha van, akkor a Wegbalamb és/vagy ActiveCampaign kulcsod és onnantól annyi űrlapot készítesz, amennyit csak akarsz. A beüzemelése, alig 12 perc. Belevágsz?
   

Kattintás után nyisd meg a messenger.com oldalt